Universiteiten en HBO’s

Het schrijven van een sciriptie is niet eenvoudig. We kunnen je helpen

opbouw, wetenschappelijke schrijfstijl, bronvermelding.

Ook kunnen we helpen met het uitvoeren van een onderzoek en statistiek.

 

Heb jij moeite met het vinden en afbakenen van een onderwerp, het formuleren van een duidelijke probleemstelling of het hanteren van een passende schrijfstijl? Wij kunnen je hierbij helpen. Daarnaast geven we je tips waar en hoe je betrouwbare literatuur kunt vinden, hoe je deze op relevantie selecteert  en hoe je deze verwerkt in de tekst en de bibliografie.

Is je scriptie afgekeurd? Dan kun je ons inschakelen om te bekijken of en hoe je haar kunt repareren. We geven adviezen over de structuur, tips om nieuwe, betere bronnen te vinden en oefenen met formuleren op wetenschappelijk niveau. Zo zorgen we er samen voor dat je tekst voldoende diepgang krijgt en voldoet aan alle eisen van een wetenschappelijke tekst.

Ook als jouw scriptie bijna af is, maar je twijfelt of jouw tekst wel begrijpelijk en academisch geformuleerd is, kun je bij ons terecht. En ten slotte kunnen we je helpen met correct formuleren en spellen.

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen bespreken we samen hoe we je scriptie snel en goed kunnen afronden.