Scriptiebegeleiding

Het schrijven van een scriptie is niet eenvoudig. Je moet opeens veel zelfstandig doen: het vinden en afbakenen van een onderwerp, het formuleren van een duidelijke probleemstelling en het gebruik van een wetenschappelijke schrijfstijl. We kunnen je helpen op een goede en efficiënte manier je scriptie af te ronden.   Het schrijven van een scriptie Het schrijven van een scriptie is een heel project. Veel studies besteden echter weinig aandacht aan het schrijven van wetenschappelijke stukken en het zelfstandig uitvoeren van onderzoek. We hebben jarenlange ervaring bij het begeleiden van scripties voor universiteiten en HBO’s. We zorgen voor een beter resultaat, in minder tijd en met minder stress. We kunnen je helpen bij:

  • het schrijven van het onderzoeksvoorstel
  • de structuur van de scriptie
  • correct formuleren en spellen, het gebruiken van wetenschappelijke schrijfstijl
  • het vinden van literatuur en de bronvermelding
  •  het uitvoeren van een onderzoek en statistiek.

We kunnen het hele traject begeleiden, maar ook als je al halverwege bent of een eindcontrole wilt kun je bij ons terecht.

Scriptie afgekeurd? Dan kun je ons inschakelen om te bekijken of en hoe je die kunt verbeteren. We kunnen de scriptie samen met jou doornemen en geven je advies over de structuur, tips om nieuwe, betere bronnen te vinden en wetenschappelijk formuleren. Zo zorgen we er samen voor dat je tekst voldoende diepgang krijgt en voldoet aan alle eisen van een wetenschappelijke tekst.

Binnenkort je scriptie af?

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen bespreken we samen hoe we je scriptie snel en goed kunnen afronden.